Köpvillkor


Köpvillkor


 • De priser du ser på vår hemsida är priser exkl. moms.
  Priserna är i svenska kronor och exkl. moms.
  Vi levererar till Sverige, Danmark, Norge och Finland. 
  Vi reserverar oss för felaktig information påverkad av tekniska eller mänskliga fel.
 • Endast till företag
  Vi säljer endast till registrerade företag.
 • Frakt
  Frakt- och emballagekostnad tillkommer på alla beställningar. 
  Fraktfritt gäller inom Sverige och Danmark på beställningar av borr- och fräsverktyg för över 2 000:- SEK. 
 • Leveranser
  Efter slutförd beställning erhålls ett ordererkännade via e-mail. Våra leveranser i Sverige sker
  med Schenker. Utlämning av gods måste kunna ske mellan 8.00-16.00 annars måste era öppettider tydligt anges under Övriga upplysningar/önskemål. Önskemål om Schenker Hämtpaket kan även anges under Övriga upplysningar/önskemål. Viktigt! Vi efterdebiterar alla extra kostnader som annars uppstår för avisering och extra utkörning. Vi levererar även till Danmark med Schenker. Till Norge sker leveranserna normalt med UPS Standard.    
 • Leveranstid
  Många av våra verktyg är lagervara med leverans omgående. Har du ytterligare frågor vad gäller leveranstid kontakta kundtjänst 040-536623 eller se ordererkännande.
 • Garanti
  Kvalitet för oss innebär nöjda kunder. Solectro AB erbjuder den garanti som tillverkaren utlovar, vilken är ett år om inget annat anges. 
 • Leveransvillkor
  Fullständiga leveransvillkor
 • Betalningsvillkor
  Våra betalningsvillkor är 30 dagar netto eller förskottsbetalning. Vid dröjsmål med betalning utgår dröjsmålsränta motsvarande vid varje tid gällande referensränta +8%.
  Sedvanlig kreditprövning tillämpas.
 • Transportskada
  Om varan är skadad vid leverans görs anmälan till transportören och till oss på ankomstdagen. Ser du att emballaget är skadat vid leveranstillfället så ska detta anmälas direkt när du kvitterar ut paketet.
 • Returrätt/Ångerrätt
  För kundens bästa tillämpas ingen returrätt/ångerrätt vid verktygsförsäljning (borr- och fräsverktyg). Detta accepteras ej på grund av att vi vill hålla en hög leveranskvalitet på verktygen. Vi tillämpar inte heller någon returrätt på glas, specialtillverkade produkter eller mjukvara. För övriga produkter är endast returrätt/ångerrätt möjlig efter överenskommelse och med returnummer som erhållits från oss. Returavgift debiteras alltid, returavgiften baseras på våra kostnader för kontroll och test. Vid retur eller återsändning måste kopia på följesedel eller faktura bifogas. Kostnaden för återsändning står köparen för och skall ske fritt vårt lager. Returrätt/ångerrätt gäller endast för oanvänd produkt som returneras oskadad och i originalförpackning.
 • GDPR
  Den nya Europeiska dataskyddsförordningen, General data protection regulation (GDPR), ersätter alla nationella lagar för personuppgifter och börjar att gälla 25 Maj 2018.
  All information som vi samlar in används för att vi skall kunna utföra det avtal som vi ingår vid köp av vara, köp av tjänst eller för att kunna erbjuda offerter. Vi behöver även kunna kommunicera kring köp av en vara, köp av en tjänst eller offert. Vi vill kunna skicka information om produkter och aktiviteter samt nyhetsbrev (vid samtycke). Läs vår dataskyddspolicy.
 • Reservation
  Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och för utgående varor. Solectro AB förbehåller sig rätten till produkt- och konstruktionsförändringar samt fel utom företagets kontroll.
  Solectro AB har rätt att justera priserna. 

Senaste nytt

2021-04-07

LPKF ProtoPlace S4 Läs mer

2021-04-07

LPKF ProtoPlace E4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoFlow S4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoPrint S4 Läs mer

2021-03-09

Sasoo luftrenare för influensavirus och pollen Läs mer

Den här artikeln kan vara skrymmande.
Frakt- och emballagekostnaden kan bli något högre. 


This article can be bulky.
Shipping and packing cost can be a little bit higher.