Elmia Verktygsmaskiner 10 -13 maj 2022


Elmia Verktygsmaskiner planeras nu till 10 - 13 Maj, 2022
Sedan Augusti 2021 är Elmia mässan Covid-19-certifierad. Certifieringen är genomförd av Safe Asset Group enligt en internationell kvalitetsstämpel som tagits fram för att certifiera flera mässanläggningar och köpcentrum runt om i Europa.

Vi på Solectro längtar så och ser fram emot att träffa er.

Vi kommer att visa DATRONs High-speed milling machines, CNC-verktyg och utsug med filtersystem. Maskiner som kommer att visas:


DATRONs CNC-maskiner ger många fördelar som att man sparar utrymme jämfört med andra bearbetningsmaskiner, De har ett mycket stort bearbetningsområde på liten uppställningsyta. Man sparar pengar genom att uppnå en effektivare och flexiblare produktion. DATRONs CNC-maskiner är fördelaktiga att köpa och har extremt låga driftskostnader.


DATRONs CNC-verktyg är utvecklade för höghastighetsbearbetning. Effektiviteten och kvaliteten på själva CNC-bearbetningen är extremt beroende av den tekniska designen och kvaliteten på CNC-verktyget som används. DATRONs CNC-verktyg ger hög kvalitet och mycket snabbare bearbetning än någon annan konkurrerande produkt. Har du inte testat? Gör det - du kommer att bli överraskad.

Utsug- och filterenheter anpassade för bearbetningsmaskiner med etanol, skärvätskor, lödning och mycket mer.Datron Neo serie 2 och Datron M8Cube.

Under pandemin har vi installerat många DATRON neo som har gjort ett  stort inträde i en värld av höghastighetsfräsning för alla. Tack vare plug & play-principen är den enkel att installera och hantera. Som standard är DATRON neo 3-axlig, men kan utökas till med en 4:e axel. DATRON neo har den smartphone liknande mjukvaran Next som guidar dig på ett mycket enkelt och pedagogiskt sätt. Behöver ni möjligheten att snabbt kunna ta fram exakt bearbetade detaljer och prototyper är detta rätt val. DATRON neo får plats hos de flesta och passar genom en standarddörr och kräver inte särskilt stor plats med sin minimala uppställningsyta. Innovativ frästeknik "Made in Germany" för din framgång.Datron neo serie 2   Ny styrdator   Ny XYZ-sensor   Nytt sensorik-kit   Vakuum övervakning   MMKS nivåövervakning   Spindelkylaggregat inkl. flödesövervakning
DATRON M8Cube den lite större maskinen som passar för många olika  bearbetningsdetaljer.


DATRON M8Cube har hög dynamik med optimerad styrning och mekanisk struktur som är utformad för acceleration och styvhet. DATRON M8Cube har en mycket hög skärprestanda även med små verktyg i och med att den har en högfrekvensspindel med upp till 60 600 varv/minut, från 0,6 kW upp till 3,0 kW. Maskinens styva och  lågvibrerade konstruktion ger utmärkt ytkvalitet och bearbetning. DATRON M8Cube har hög precision genom högkvalitativa linjära enheter, kulskruvar, HSK-E 25 verktygshållare (tillval) och exakt tillverkade konstruktionselement. Innovativ frästeknik "Made in Germany" för din framgång.DATRON next - (R) EVOLUTIONÄR INNOVATION


   Baserat på Plug-and-Play-principen kan DATRON industrifräsmaskiner från och med nu lätt kontrolleras via vår easy-to-understand mjukvara DATRON next. Med hjälp av "swipe"-rörelser, i likhet med en smartphone, gör DATRON next fräsning nästan lika enkelt som 3D-utskrifter.
Läs mer
 

 


 

Senaste nytt

2021-04-07

LPKF ProtoPlace E4 Läs mer

2021-04-07

LPKF ProtoPlace S4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoPrint S4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoFlow S4 Läs mer

2021-03-09

Sasoo luftrenare för influensavirus och pollen Läs mer

Mässkalender

2022-05-10 - 2022-05-13

Elmia Verktygsmaskiner 10 -13 maj 2022
Läs mer

2022-10-12 - 2022-10-13

EURO EXPO IndustriMässa 12-13 Oktober 2022 - Lund
Läs mer

Den här artikeln kan vara skrymmande.
Frakt- och emballagekostnaden kan bli något högre. 


This article can be bulky.
Shipping and packing cost can be a little bit higher.