Datron HSC-fräsmaskin

LPKF ProtoMat S104

ULT Utsug med filtersystem

LPKF ProtoLaser H4

Datron Neo aluminiumfräsning

isel automatisering


Prisjusteringar från och med 1 Januari 2024. 
Från och med 1:a Januari kommer våra leverantörer att justera sina priser som en följd av ständigt ökade omkostnader. Detta medför tyvärr även att vi kommer att genomföra justeringar i enlighet med deras höjningar som kommer att ske löpande under året.    


Från produkter till systemlösningar under ett och samma tak!
Ett nytänkande inom tillverkningsindustrin där det är viktigt med korta ställtider, låg energiförbrukning, snabba och enkla anpassningar. 

Solectro är leverantör av CNC-fräsmaskiner, PCB-mönsterkortsfräsmaskiner och flertalet komponenter inom elektronik, mekanik och automation. Vi utvecklar även specialmaskiner för kundspecifika applikationer.

Vi hjälper er att hitta nya möjligheter vid fräsning, borrning och gravering. Vi är glada över att kunna förverkliga dina arbetsuppgifter ...


Boka tid för maskindemonstration i våra lokaler. Vi utför även demo livestream för enskilda företag, boka tid.  

Processvideos

DATRON NEO - Workflow

DATRON NEO är speciellt konstruerad för att ge dig en enkel åtkomst till höghastighetsfräsning. Detta Plug-and- Play system innehåller den nya DATRON next mjukvaran som ger dig full kontroll över 3-axlig fräsning utan att kräva år av erfarenhet som CNC-operatör. Ovan på allt passar DATRON neo genom en standarddörr. Läs med om DATRON Neo

ProtoMat serie S video

LPKF ProtoMat S104 för PCB-bearbetning är fullt utrustad för elektroniklaboratoriet. Tack vare den högpresterande spindeln och vakuumbordet är den också lämplig för RF-applikationer och tunna laminat samt substrat med känsliga ytor (ledarbanbredd upp till 100 µm på FR4 18/18 Cu). Läs mer om LPKF ProtoMat S104

Populära produkter

DATRON neo serie 2

DATRON neo serie 2

DATRON neo gör att användaren kommer igång med höghastighetsfräsning speciellt lätt. Genom Plug & Play-principen kan du som användare vara produktiv omedelbart med denna 3-axliga CNC-fräsmaskin på grund av den nyutvecklade DATRON next-mjukvaran. Läs mer om DATRON neo serie 2.

Utsug i serie LAS 200.1

Utsug i serie LAS 200.1

Utsug med filtersystem för rök och damm som uppstår vid lasermärkning, laserskärning, lasersvetsning, laserstrukturering och laserablation. Läs mer om Utsug i serie LAS 200.1.

LPKF ProtoMat S104

LPKF ProtoMat S104

LPKF ProtoMat S104 för PCB-bearbetning är fullt utrustad för elektroniklaboratoriet. Tack vare den högpresterande spindeln och vakuumbordet är den också lämplig för RF-applikationer och tunna laminat samt substrat med känsliga ytor. Läs mer om LPKF ProtoMat S104.

Senaste nytt

2021-04-07

LPKF ProtoPlace S4 Läs mer

2021-04-07

LPKF ProtoPlace E4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoFlow S4 Läs mer

Prenumerera på Solectro's nyhetsbrev

Skriv in din emailadress för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Efternamn*

Epost*

OK

Jag samtycker härmed till att Solectro AB får samla in angivna personuppgifter för att kunna behandla min registrering av nyhetsbrev

Den här artikeln kan vara skrymmande.
Frakt- och emballagekostnaden kan bli något högre. 


This article can be bulky.
Shipping and packing cost can be a little bit higher.