Månadsbrev Augusti 2018 - EuroExpo Lund
Välkommen att besöka oss på EuroExpo Industrimässa, 12 -13 september 2018.
Sparbanken Skåne Arena, Stattensvägen 25, 222 28  LUND.
 
Vi informerar om Professionell-Inhouse-PCB-prototyping, Micro-materialbearbetning med laser, HSC- och CNC-fräsmaskiner för tillverkningsindustrin, CNC-verktyg för hög kvalitet och lönsamhet, Miljömässig luftteknik som skyddar människa, maskin och produkt.
LPKF Laser & Electronics

LPKF ProtoMat S103 för tillverkning av mönsterkorts-prototyper och småserier är speciellt anpassad för HF- och Microvågsområdet.
LPKF ProtoLaser S4 är ett värdefullt verktyg i elektronik laboratoriet. Den producerar exakta, fina strukturer och kan genom en speciell process friställa stora ytor. Lasermetoden kräver inga masker och verktyg för att producera enstaka detaljer eller individuella markeringar.
Datron - Smart Manufacturing Solutions

DATRON neo gör att användaren kommer igång med höghastighetsfräsning speciellt lätt. Genom Plug & Play-principen kan du som användare vara produktiv omedelbart med denna 3-axliga fräsmaskin på grund av den nyutvecklade DATRON next-mjukvaran.
DATRON M8Cube är det bästa valet för ekonomisk bearbetning av rack, profiler och fronplattor av aluminium. Men även andra NE-metaller och Composit-material kan ytterst efficient bearbetas med M8Cube.
DATRON fräsverktyg
Fräsverktyg för CNC- och HSC-bearbetning. Verktygens tekniska utformning och höga kvalitet bestämmer i stor utsträckning effektiviteten och kvaliteten vid CNC-bearbetning.
isel-Automation

isel CNC-fräsmaskiner är slutna system: samtliga komponenter upp till det totala systemet för automatisering tillverkas av isel. Kunderna gynnas på två sätt med isel-produkter. För det första får de allt från en källa och har en komponentpartner för ett komplett CNC-system. För det andra garanteras att samtliga CNC-komponenter tillhandahålls av en enda leverantör för en optimal ömsesidig samordning av alla enskilda CNC-komponenter.
isel-komponenter
Lineärgejder, lineära enheter, kuggremsenheter, rotationsbord, drivelement, styrsystem, aluminiumprofiler, arbetsbord och en mängd tillbehör.
ULT - miljömässig luftteknik

ULT erbjuder utsugssystem och filterteknik för att eliminera farliga emulsioner för tex. följande områden: laserrök / damm- och rök / lödrök / svetsrök / olja och emultionsdimma / processlufttorkning / rök, gas och ånga.
 
 

Som prenumerant på vårt månadsbrev får du kontinuerlig information om våra intressanta produkter.
Besök vår hemsida: Klicka här
Vill du inte ta emot några fler nyhetsbrev så kan du avregistrera dig här.