Månadsbrev Februari 2012 - elektronik
 
Mönsterkortsprototyper snabbt, är en avgörande fördel i elektronikutvecklingen.  LPKF-system leder in i en dimension "In-house-prototyping". Layoutbilden överförs direkt på PCB-laminatet - enkelt och utan kemikalier.
 
LPKF ProtoMat S103

Mönsterkortsfräs LPKF ProtoMat S103 för tillverkning av mönsterkorts-prototyper och småserier är speciellt anpassad för HF- och Microvågsområdet. Den beröringsfria, pneumatiska arbetsdjupavkännaren möjliggör bearbetning av ytkänsliga, mjuka och flexibla substrat. ProtoMat S103 delar också oregelbundet formade flexibla mönsterkort försiktigt från större ytor.

Finns i ytterligare tre utförande: 
ProtoMat E33, ProtoMat S43 och ProtoMat S63.
 
LPKF ProtoLaser U

ProtoLaser U är ett universalverktyg för micromaterialbearbetning. Ett system, flera användningar - en förtrollande laser. Detta var tills nu endast möjligt med stora industrisystem men med LPKF ProtoLaser U i en kompakt form är detta tillgängligt. Den integrerade UV-lasern bearbetar i princip alla material. Dessutom är den enkel att installera och ännu enklare att använda - en trogen medarbetare i forskning och utveckling till ett attraktivt pris.
 

Som prenumerant på vårt månadsbrev får du kontinuerlig information om våra intressanta produkter.
Besök vår hemsida: Klicka här
Önskar inte fortsatt info: Klicka här