Månadsbrev Januari 2012 - mekanik
ICV 4030 och ICP 4030
är nätanslutningsklara 3D CNC-maskiner med hög användarkomfort för en mängd automatiseringsuppgifter till ett optimalt pris-/effektivitetsförhållande.
Chassiet består av pulverbeskiktade stålplåtselement.

Den glappfria kulmutterdriften i lineäraxlarna sörjer för hög precision, noggrannhet och lugn gång. Vid CNC-maskinen ICV 4030 och ICP 4030 är portalområdet fast och maskinbordet där arbetsstycket fäst rör sig vid bearbetning.
 
Lämpar sig för bearbetning i lättmetall, plast och trä.

Användning: borra och fräsa, bestycka och montera, trycka och gravera, dosera och skruva, grada och polera, forma och modellera, limma och gjuta, löda och svetsa, mäta och polera, skanna osv.
 
ICV 4030 med servomotordrift
 
Axeldriften med servomotorer är optimalt anpassad för mekaniken, controller, dator och mjukvara. Den integrerade 3-axliga CAN-controllern som är placerad på CNC-maskinens baksida är uttagbar för att underlätta eventuell service. 
Läs mer »
ICP 4030 med stegmotordrift
 
Axeldriften med Hightorque-stegmotorer är optimal anpassad för mekaniken, controller och mjukvara. Den integrerade 4-axliga microstep-controllen som är placerad på CNC-maskinens baksida är uttagbar för att underlätta eventuell service.
Läs mer »
Som prenumerant på vårt månadsbrev får du kontinuerlig information om våra intressanta produkter.
Besök vår hemsida: Klicka här
Önskar inte fortsatt info: Klicka här