Länkar/Leverantörer

Lista över länkar till leverantörer / partners.

Länkar
Datron AG

Datron AG är leverantör av komplettlösningar med höga krav i området tillverknings- och automationsteknik. Datron har sedan många år ett mycket utpräglat maskinsortiment för högkvalitativa bearbetningar. CAD/CAM-applikationer för industri och hantverk. Erfarenhet av maskiner med egenutvecklade högfrekvensspindlar samt ett stort verktygssortiment.

Datron AG förstår även Dental.
Förutom teknik är vi experter på dentalområdet. En särskild grupp av tandtekniker och dental-ingenjörer hanterar exklusivt behoven hos våra kunder inom dentalteknik.

Isel Germany AG

Isel Germany AG är leverantör av komponenter för automatiseringslösningar, robotar och CNC-maskiner. Dessa produktgrupper bildar basen för på- och uppbyggnad av komplettanläggningar och komplettsystem.

Nanotec GmbH & Co.KG

Nanotec GmbH & Co.KG är leverantör av implementerade driftslösningar. Ett brett program av steg-/servomotorer och styrningar som passar en mängd arbetsuppgifter. Utöver standardlösningar kan redan vid mindre stycketal levereras kundanpassade lösningar.

IEF Werner GmbH

IEF Werner GmbH är leverantör av handlingskomponenter, transport- och positioneringssystem samt paletterare för automatiseringsteknik. Ett modult uppbyggnadkoncept medger individuella konfigurationer som bestäms utifrån kundens krav.

Kassow Robots A/S

Kassow Robots är leverantör av lättviktsrobotar med 7-axlar som introducerar en ny era av små- och medelstora cobots. Dessa cobots kan effektivt lösa en mängd utmaningar för SME idag och i morgon. När det gäller komplexa specialiserade uppgifter finns knappt några gränser. I självhäftande applikationer, till exempel, följer Kassow Robots cobot en exakt väg, upprätthåller den angivna hastigheten oavsett vilken typ av inblandade rörelser.

OnRobot A/S

OnRobot levererar en hel linje av armslutsverktyg med plug-and-produce för samarbetande applikationer.  Innovativa gripare, sensorer och verktygsväxlare som hjälper tillverkare att dra full nytta av samarbetande lättviktsrobotar med fördelar som användarvänlighet, kostnadseffektivitet och säkert samarbete med mänsklig personal.

LPKF Laser & Electronics AG

LPKF Laser & Electronics AG är leverantör av produkter i området Rapid PCB Prototyping som möjliggör ett snabbt, flexibelt och oberoende arbete. Grunden för detta är maskiner med omfattande analys- och beredningseffekt samt högkvalitativa förbrukningsmaterial. Produkter som tillhör området är mönsterkortsfräs, genompläteringssystem, SMD-lodpastaprinter, bestyckning, stencillaser, lasersvetsanläggningar mm.

Evosys-laser GmbH

Evosys utvecklar och tillverkar skräddasydda lasersystem för materialbearbetning. Med många års marknads- och processerfarenhet erbjuds kreativa och innovativa lösningar för utmanande applikationer - särskilt för laserplastsvetning. Denna teknik är idealisk när plastdelar skall förenas pålitligt och i en säker process.

Zwanzig-HSC-Drive-Systems

Zwanzig HSC-Drive-Systems har många års erfarenhet av utveckling, produktion och försäljning av höghastighetsspindlar samt kringutrustning. Systemen uppfyller hög process-säkerhet och stabilitet.

ULT AG

ULT AG erbjuder extractionsystem och filterteknik för att eliminera farliga emulsioner enligt följande: laserrök / damm- och rök / lödrök / svetsrök / olja och emulsionsdimma / processlufttorkning / rök, gas och ånga.

MicroJet GmbH

MicroJet utvecklar minmalsmörjsystem för effektiv kylning av verktyg och material vid metallbearbetning. Ökad produktivitet vid bearbetning innebär att man arbetar upp till höghastighetsområdet. Värmen som genereras på verktyg och bearbetningsdelar måste undvikas för att uppnå längre verktygslivslängd.  Friktionen vid de effektiva zonerna minskas drastiskt genom riktad och fin dosering. Den unika munstycke-tekniken gör det möjligt för smörjmedlet att tränga in i höga centrifugalkrafter, vilket är effektivt vid snabb-bearbetning.

Primus Data

Primus Data är leverantör av CAD/CAM-mjukvaran PrimCAM. Användarvänlig komfortabel menyhantering med grafiksymboler. Inbyggd CAD-del för geometri-framställning med måttsättningsmöjligheter. Import av befintliga ritningar från andra CAD-system. Utökningsbart komponentbibliotek med geometri och bearbetningar. Öppen postprocessor, maskinoberoende NC-programmering. Bearbetning kan pågå under tiden ett nytt program skapas.

Delft Spline Systems

Delft Spline Systems är leverantör av DeskProto som är mjukvara för fräsmaskiner. DeskProto är speciellt lämpad för framtagning av prototyper direkt efter ritningsframställning.

Nil

Nil är leverantör av CAD/CAM-mjukvaran Galaad i Windows miljö för CNC-maskiner. Mjukvaran är utvecklad och anpassad för prototyp- och serietillverkning.

Jetter AG

Jetter AG är leverantör av JetWeb-systemlösningar för industriell automation. Som första företag i världen har kunden en fullständig Ethernet- och Web-baserad automatiseringslösning till förfogande. JetWeb använder genomgående Ethernet-TCP/IP även för synkronisering av steg-/servomotordrift. Ett system för alla automatiseringar. Överraskande enkelt.

Mihm-vogt GmbH & Co. KG

Mihm-Vogt erbjuder sinterugnar för olika behov och krav. Modeller i olika utförande och storlekar för mindre användare och större fräscenter.

Ing.-Büro FRIEDRICH

Ing.-Büro FRIEDRICH är leverantör av PCB Layout-CAD/CAE-mjukvara, för kopplingsschema-, mönsterkort- och ASIC-design.

Gie-Tec GmbH

Gie-Tec GmbH är leverantör av basmaterial och mindre aggregat för framställning av prototyper och småserier inom elektronikområdet.

Senaste nytt

2021-04-07

LPKF ProtoPlace S4 Läs mer

2021-04-07

LPKF ProtoPlace E4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoFlow S4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoPrint S4 Läs mer

2021-03-09

Sasoo luftrenare för influensavirus och pollen Läs mer

Mässkalender

2025-01-22 - 2025-01-23

Euro Expo Västerås
Läs mer

Den här artikeln kan vara skrymmande.
Frakt- och emballagekostnaden kan bli något högre. 


This article can be bulky.
Shipping and packing cost can be a little bit higher.