Länkar/Leverantörer

Lista över länkar till leverantörer / partners.

Länkar
Datron AG

Datron AG är leverantör av komplettlösningar med höga krav i området tillverknings- och automationsteknik. Datron har sedan många år ett mycket utpräglat maskinsortiment för högkvalitativa bearbetningar. CAD/CAM-applikationer för industri och hantverk. Erfarenhet av maskiner med egenutvecklade högfrekvensspindlar samt ett stort verktygssortiment.

Datron AG förstår även Dental.
Förutom teknik är vi experter på dentalområdet. En särskild grupp av tandtekniker och dental-ingenjörer hanterar exklusivt behoven hos våra kunder inom dentalteknik.

Isel Germany AG

Isel Germany AG är leverantör av komponenter för automatiseringslösningar, robotar och CNC-maskiner. Dessa produktgrupper bildar basen för på- och uppbyggnad av komplettanläggningar och komplettsystem.

IEF Werner GmbH

IEF Werner GmbH är leverantör av handlingskomponenter, transport- och positioneringssystem samt paletterare för automatiseringsteknik. Ett modult uppbyggnadkoncept medger individuella konfigurationer som bestäms utifrån kundens krav.

Kassow Robots

Kassow Robots är leverantör av lättviktsrobotar med 7-axlar som introducerar en ny era av små- och medelstora cobots. Dessa cobots kan effektivt lösa en mängd utmaningar för SME idag och i morgon. När det gäller komplexa specialiserade uppgifter finns knappt några gränser. I självhäftande applikationer, till exempel, följer Kassow Robots cobot en exakt väg, upprätthåller den angivna hastigheten oavsett vilken typ av inblandade rörelser.

LPKF Laser & Electronics AG

LPKF Laser & Electronics AG är leverantör av produkter i området Rapid PCB Prototyping som möjliggör ett snabbt, flexibelt och oberoende arbete. Grunden för detta är maskiner med omfattande analys- och beredningseffekt samt högkvalitativa förbrukningsmaterial. Produkter som tillhör området är mönsterkortsfräs, genompläteringssystem, SMD-lodpastaprinter, bestyckning, stencillaser, lasersvetsanläggningar mm.

Nanotec GmbH & Co.KG

Nanotec GmbH & Co.KG är leverantör av implementerade driftslösningar. Ett brett program av steg-/servomotorer och styrningar som passar en mängd arbetsuppgifter. Utöver standardlösningar kan redan vid mindre stycketal levereras kundanpassade lösningar.

Zwanzig-HSC-Drive-Systems

Zwanzig HSC-Drive-Systems har många års erfarenhet av utveckling, produktion och försäljning av höghastighetsspindlar samt kringutrustning. Systemen uppfyller hög process-säkerhet och stabilitet.

ULT AG

ULT AG erbjuder extractionsystem och filterteknik för att eliminera farliga emulsioner enligt följande: laserrök / damm- och rök / lödrök / svetsrök / olja och emulsionsdimma / processlufttorkning / rök, gas och ånga.

Primus Data

Primus Data är leverantör av CAD/CAM-mjukvaran PrimCAM. Användarvänlig komfortabel menyhantering med grafiksymboler. Inbyggd CAD-del för geometri-framställning med måttsättningsmöjligheter. Import av befintliga ritningar från andra CAD-system. Utökningsbart komponentbibliotek med geometri och bearbetningar. Öppen postprocessor, maskinoberoende NC-programmering. Bearbetning kan pågå under tiden ett nytt program skapas.

Delft Spline Systems

Delft Spline Systems är leverantör av DeskProto som är mjukvara för fräsmaskiner. DeskProto är speciellt lämpad för framtagning av prototyper direkt efter ritningsframställning.

Nil

Nil är leverantör av CAD/CAM-mjukvaran Galaad i Windows miljö för CNC-maskiner. Mjukvaran är utvecklad och anpassad för prototyp- och serietillverkning.

Jetter AG

Jetter AG är leverantör av JetWeb-systemlösningar för industriell automation. Som första företag i världen har kunden en fullständig Ethernet- och Web-baserad automatiseringslösning till förfogande. JetWeb använder genomgående Ethernet-TCP/IP även för synkronisering av steg-/servomotordrift. Ett system för alla automatiseringar. Överraskande enkelt.

Mihm-vogt GmbH & Co. KG

Mihm-Vogt erbjuder sinterugnar för olika behov och krav. Modeller i olika utförande och storlekar för mindre användare och större fräscenter.

Ing.-Büro FRIEDRICH

Ing.-Büro FRIEDRICH är leverantör av PCB Layout-CAD/CAE-mjukvara, för kopplingsschema-, mönsterkort- och ASIC-design.

Gie-Tec GmbH

Gie-Tec GmbH är leverantör av basmaterial och mindre aggregat för framställning av prototyper och småserier inom elektronikområdet.

Senaste nytt

2019-03-20

LPKF ProtoLaser ST Läs mer

2017-04-13

Datron neo - kom igång med höghastighetsfräsning Läs mer

2016-10-05

Ny CNC-fräsmaskin från isel med rotations- och höghastighetsfrästeknik. Läs mer

2016-04-13

LPKF ProtoLaser U4 - UV lasersystem med ett brett bearbetningsspektrum för användning i utvecklingsmiljöer. Läs mer

2016-04-01

LPKF Contac S4 - säker genomplätering i utvecklingslabbet Läs mer

Den här artikeln är skrymmande
och därför tillkommer kostnad för frakt och emballage.