Lediga tjänster

Lediga platser just nu

SERVICETEKNIKER - CNC-/HSC-FRÄSMASKINER


Är du en duktig servicetekniker som tycker om att jobba under eget ansvar och driva affärer? Vill du jobba på ett företag med bra sammanhållning, stor delaktighet samt nöjda kunder och medarbetare? Företaget växer och därför letar vi efter dig! Du erbjuds ett omväxlande arbete med bredd i dina uppgifter och en stor teknisk utveckling.

Dina arbetsuppgifter:

Service av CNC- samt dental-fräsmaskiner (felsökning, byte av spindelmotor, styrkort, mekanik, remmar mm)
Installation och driftsättning av nya alt. flyttade maskiner
Inkoppling och felsökning
Bygga specialmaskiner
Viss maskinprogrammering i mjukvara -fräsfiler och liknande
Försäljning av reservdelar och underhållsavtal
Arbetet utförs i regel på plats hos kunderna i hela Sverige samt Danmark, men även i Solectros lokaler i Lomma. Utbildning sker på plats men kan även förekomma hos leverantörer i Tyskland längre fram i tiden.

Kravprofil

Vi söker dig med el-kunskap på gymnasienivå och tidigare erfarenhet av att jobba med CNC-maskiner samt CAD/CAM. Det är meriterande om du har automationskunskap eller intresse. Datorvana och kunskaper i Officepaketet ses som en självklarhet. Du har ett tekniskt intresse och brinner för att jobba med teknik. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Kan du tyska är det meriterande. Du har B-körkort och är beredd att resa.

Dina personliga egenskaper

Som Solectros nya servicetekniker, ser vi gärna att du är lösningsorienterad och driven. Du är en representativ person som kunderna litar på. Någon som tycker att det är kul att jobba med teknik och maskiner och visar engagemang. Du gillar att jobba med många olika uppgifter, både högt och lågt, är handlingskraftig med positiv attityd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse och placering i Lomma.

Välkommen med din ansökan!

 

I denna rekrytering samarbetar Solectro med Standby Workteam. De rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel. 0709-605372.

Länk till ansökan

 

 Senaste nytt

2021-04-07

LPKF ProtoPlace E4 Läs mer

2021-04-07

LPKF ProtoPlace S4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoFlow S4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoPrint S4 Läs mer

2021-03-09

Sasoo luftrenare för influensavirus och pollen Läs mer

Den här artikeln kan vara skrymmande.
Frakt- och emballagekostnaden kan bli något högre. 


This article can be bulky.
Shipping and packing cost can be a little bit higher.