Lediga tjänster

Lediga platser just nu

Applikationstekniker till DATRON CNC-/HSC-fräsmaskiner


APPLIKATIONSTEKNIKER - CNC-fräsmaskiner

Tjänstebeskrivning
Som appliktionstekniker på SOLECTRO arbetar du med CNC-/HSC-fräsmaskiner, tillverkade och levererade av DATRON AG. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra installationer, utbildningar, delta i kundbesök och testbearbetningar samt köra demo vid mässor mm. Arbetet utförs i regel på plats hos våra kunder men även arbete på mässor och säljmöte hos DATRON AG kan förekomma.

Kompetenskrav / erfarenhet
Vi söker dig som tidigare arbetat med CNC-maskiner och har erfarenhet av CAD/CAM. Du talar och skriver svenska och engelska, har B-körkort och är beredd att resa.
Datorvana och kunskaper i Officepaktetet ser vi som en självklarhet och vi lägger stor vikt vid att du är lösningsorienterad och har ett tekniskt intresse och vill jobba med teknik.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som applikationstekniker bör du gilla en resande vardag och att du sätter stor vikt vid kundvård och service. Du trivs med att arbeta i projekt med dina kolleger. Du är handlingskraftig och med en positiv attityd.

Om SOLECTRO AB
Vi är ett litet företag med ca. 10 anställda och omsätter runt 20 miljoner. Vårt kontor finns i Lomma, med närhet till Malmö och Lund. Solectro erbjuder ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och en stor teknisk utveckling. Du jobbar med högteknologiska kvalitetsprodukter på en nordisk marknad. Atmosfären på Solectro präglas av ett stort kunnande, nytänkande och engagemang. Solectro är ett framgångsrikt och stabilt företag som har en spännande utveckling framför sig där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
som skickas till: gerhard.tetzlaff@solectro.se


Teknisk säljare till DATRON CNC-/HSC-maskiner och isel-fräsmaskiner

Teknisk säljare till DATRON CNC-/HSC-maskiner och isel-fräsmaskiner


TEKNISK SÄLJARE - CNC-/HSC-FRÄSMASKINER

Solectro AB är i en expansiv fas och för att fortsätta vår spännande och snabbt expanderande utveckling så söker vi en teknisk säljare till vår avdelning CNC-maskiner med huvudinriktning DATRON HSC-fräsmaskiner och isel CNC-fräsmaskiner. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi har en kombination av högpresterade och stödjande arbetskultur. Som säljare hos oss jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet.

Vad innebär rollen
Som teknisk säljare kommer du att vara ute och besöka våra kunder för att ta reda på hur vi kan hjälpa dem att ta fram bästa lösningen. Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande vardag. Ena stunden demonstrerar du våra produkter och nästa gång hjälper du kunden med utbildning och support. Du skall ta fram idéer och lösningar tillsammans med befintliga och nya kunder, marknadsföra våra produkter och tjänster, lansera nyheter från våra leverantörer osv. Kunderna finns huvudsakligen inom tillverkningsindustrin i Sverige och Danmark. Detta medför en del resdagar med eventuellla övernattningar.

Bakgrund
Vi söker teknisk säljare där CNC-teknik är en förutsättning, om du har med dig försäljning sedan tidigare är detta naturligtvis meriterande. Bakgrund kan tex. vara CNC-operatör, du har jobbat med CAD/CAM, försäljning av maskin-/produktionsmjukvara, försäljning av någon typ av styrda maskiner eller något annat relaterat. Du skall ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Erfarenhet av teknisk projektledning är önskvärt, men inte ett krav.

DATRON AG är leverantör av komplettlösningar med höga krav i området tillverknings- och automationsteknik. Datron har sedan många år ett mycket utpräglat maskinsortiment för högkvalitativa bearbetningar. CAD/CAM-applikationer för industri och hantverk. Erfarenhet av maskiner med egenutvecklade högfrekvensspindlar samt ett stort verktygssortiment.

isel Germany AG är leverantör av komponenter för automatiseringslösningar, robotar och CNC-maskiner. Dessa produktgrupper bildar basen för på- och uppbyggnad av komplettanläggningar och komplettsystem.

Varför skall du söka
Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med våra tyska leverantörer. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att  du gör det som krävs för att leverera ett enastående resultat.

Eventuellt kan viss utbildning ske hos DATRON AG i Tyskland.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerhard Tetzlaff dir.tel. 040-536614
email: gerhard.tetzlaff@solectro.se

Välkommen med din ansökan snarast.

DATRON CNC-fräsmaskiner
DATRON CNC-verktyg

 


Senaste nytt

2019-03-20

LPKF ProtoLaser ST Läs mer

2017-04-13

Datron neo - kom igång med höghastighetsfräsning Läs mer

2016-10-05

Ny CNC-fräsmaskin från isel med rotations- och höghastighetsfrästeknik. Läs mer

2016-04-13

LPKF ProtoLaser U4 - UV lasersystem med ett brett bearbetningsspektrum för användning i utvecklingsmiljöer. Läs mer

2016-04-01

LPKF Contac S4 - säker genomplätering i utvecklingslabbet Läs mer

Mässkalender

2020-01-20 - 2020-05-15

Elmia Verktygsmaskiner 12 - 15 maj 2020
Besök oss i monter B01:30 Läs mer

Den här artikeln är skrymmande
och därför tillkommer kostnad för frakt och emballage.