Lediga tjänster

Lediga platser just nu

Servictekniker till CNC-/HSC-fräsmaskiner


SERVICETEKNIKER - CNC-fräsmaskiner

Tjänstebeskrivning
Som servicetekniker på SOLECTRO arbetar du med CNC-/HSC-fräsmaskiner, tillverkade och levererade av DATRON AG och isel Automation AG. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra installationer och testbearbetningar samt köra demo vid kundbesök mm. Arbetet utförs i regel på plats hos våra kunder men även i våra lokaler i Lomma. Utbildning sker hos oss men kan även förekomma hos våra leverantörer i Tyskland.

Kompetenskrav / erfarenhet
Vi söker dig som tidigare arbetat med CNC-maskiner och har erfarenhet av CAD/CAM. Du talar och skriver svenska och engelska, har B-körkort och är beredd att resa.
Datorvana och kunskaper i Officepaktetet ser vi som en självklarhet och vi lägger stor vikt vid att du är lösningsorienterad och har ett tekniskt intresse och vill jobba med teknik.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som servicetekniker bör du gilla en resande vardag och att du sätter stor vikt vid kundvård och service. Du trivs med att arbeta i projekt med dina kolleger. Du är handlingskraftig och med en positiv attityd.

Om SOLECTRO AB
Vi är ett litet företag med ca. 10 anställda och omsätter runt 20 miljoner. Vårt kontor finns i Lomma, med närhet till Malmö och Lund. Solectro erbjuder ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och en stor teknisk utveckling. Du jobbar med högteknologiska kvalitetsprodukter på en nordisk marknad. Atmosfären på Solectro präglas av ett stort kunnande, nytänkande och engagemang. Solectro är ett framgångsrikt och stabilt företag som har en spännande utveckling framför sig där det för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
som skickas till: gerhard.tetzlaff@solectro.se


Senaste nytt

2019-03-20

LPKF ProtoLaser ST Läs mer

2017-04-13

Datron neo - kom igång med höghastighetsfräsning Läs mer

2016-10-05

Ny CNC-fräsmaskin från isel med rotations- och höghastighetsfrästeknik. Läs mer

2016-04-13

LPKF ProtoLaser U4 - UV lasersystem med ett brett bearbetningsspektrum för användning i utvecklingsmiljöer. Läs mer

2016-04-01

LPKF Contac S4 - säker genomplätering i utvecklingslabbet Läs mer

Den här artikeln kan vara skrymmande.
Frakt- och emballagekostnaden kan bli något högre. 


This article can be bulky.
Shipping and packing cost can be a little bit higher.