FAQ CNC maskiner

Isel Germanys specialister har svarat på de mest viktiga frågorna om CNC maskiner. Hittar du inte svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss:

E-mail: solectro(@)solectro.se
Tel. +46-(0)40-536600 

Nej isel Germany har inte bara CNC-fräsmaskiner utan deras CNC-maskiner är grundmaskiner som kan anpassas med valfritt arbetshuvud som tex spindelmotor, limhuvud, kamera, skruvenhet, mäthuvud och mycket mer. På så sätt kan man enkelt anpassa en isel CNC-maskin efter behovet i produktionen. Isels CNC-maskiner finns i flera olika storlektar och modeller. 

Allt är så klart helt beroende på vilken CNC-maskin man har men generellt så arbetar en CNC-fräsmaskin snabbt och är mer produktiv än manuell tillverkning. En CNC-fräsmaskin imponerar med hög kvalitet med mindre efterbearbetning, de har oftast korta omställningstider, lågt personalbehov och optimal användning anpassad efter de material som krävs för produktionen. En CNC-fräsmaskiner kan användas vid både små och stora serier och ändå ge maximal effektivitet och minska produktionskostnaderna. 

Med en CNC-fräsmaskin så kan man producera komplexa två- eller tredimensionella former med högsta precision. Ett resultat som är ouppnåeligt i en manuell produktion. Den digitala information som krävs för CNC-fräsning tillhandahålls en gång och kan sedan återanvändas när som helst, vilket säkerställer återgivningen på ett tillförlitligt sätt och ger högkvalitativa och tillförligtliga resultat.

Solectro AB har följande säljområde för isel Germany GmbH:


Sverige , Norge och Finland 


 


Solectro AB has the following sales area for isel Germany GmbH:


Sweden, Norway and Finland 


 

Med en CNC-fräsmaskiner kan man bearbeta olika material som tex. aluminium, akryl, plast, trä, andra metaller. Man kan bearbeta i 2D eller 3D. Med en CNC-fräsmaskin kan man borra, fräsa och gravera. Man kan också automatisera olika processer med hjälp av en CNC-fräsmaskin. Man kan välja en spindelmotor med olika varvtal och även med eller utan automatisk verktygsväxling. 

Det är en stor fördel med att automatiser CNC-fräsningen och det är för att tillverkningsprocessen inte kräver mänsklig arbetskraft som är belastande, farliga eller monotona. Det minimerar arbetsskador hos personalen och istället krävs det endast en eller flera operatörer som bevakar och sköter om produktionen med laddning, programmering, kvalitetskontroll mm.  

CNC-fräsning optimerar produktionen på flera sätt. Den är lämplig som en effektiv tillverkningsprocess för små och stora serier och ger mer  exakta och reproducerbara resultat. CNC-fräsning bidrar också till andra viktiga fördelar som snabbhet och en hög grad av automatisering.


CNC-fräsning optimerar tillverkningsprocesser och säkerställer stabil kvalitet.

CNC-fräsning optimerar produktionen på flera sätt. Den är lämplig som en effektiv tillverkningsprocess för små och stora serier och ger mer  exakta och reproducerbara resultat. CNC-fräsning bidrar också till andra viktiga fördelar som snabbhet och en hög grad av automatisering.

Senaste nytt

2021-04-07

LPKF ProtoPlace S4 Läs mer

2021-04-07

LPKF ProtoPlace E4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoFlow S4 Läs mer

2021-04-06

LPKF ProtoPrint S4 Läs mer

2021-03-09

Sasoo luftrenare för influensavirus och pollen Läs mer

Den här artikeln kan vara skrymmande.
Frakt- och emballagekostnaden kan bli något högre. 


This article can be bulky.
Shipping and packing cost can be a little bit higher.